anno 1996

Standaard® in de betekenis van 'maatstaf van kwaliteit, ideaal voorbeeld' start in 1996 wanneer ik, Jan-Willem Hofma na mijn studie Bedrijfskunde samen met ontwerper Gjalt Pilat de interieurwinkel Pilat & Pilat in Amsterdam open met niet veel later een eigen meubellijn. Dit is het begin van mijn carriere als initiator, zakelijk leider, (interim-) manager en organisator van uiteenlopende projecten in de creatieve industrie. Zo was ik verantwoordelijk voor de inrichting van het Lloydhotel, was medeoprichter van Concern ontwerpstudio en designopleiding in één en was oa interim theaterdirecteur, festivalorganistor, museummanager en adjunct directeur van het Amsterdam Fashion Institute. 

Later werd Standaard® producent en distributeur van kwaliteits gebruiksvoorwerpen en is Standaard® betrokken bij verschillende opdrachten binnen de creatieve industrie. De laatste jaren ben ik ook als als acteur te zien in toneelstukken, tvseries, films en commercials.

Nieuw is dat Standaard in coronatijd is begonnen met de verkoop van eigen import kwalitatief goede biologische, biodynamische en natuurwijn uit het Oosten van Europa. Ook vertegenwoordig en adviseer ik collega-acteurs in hun contractbesprekingen. 


 Contact

Standaard
® 

Potgieterstraat 2
8914 AL Leeuwarden
the Netherlands
info@standaard.org
tel +31 (0) 612 990 881

GEGEVENS

BTW/VAT:  NL 001431942B15
KvK/ CC:  65 38 84 96
IBAN:  NL 60 TRIO 01984 00624
BIC:  TRIO NL 2 USTANDAARD®PRODUKT

Standaard® is producent/ distributeur van hedendaagse gebruiksvoorwerpen. 

STANDAARD®OPDRACHT

Jan-Willem is als interim- en projectmanager betrokken bij verschillende opdrachten in met name de creatieve industrie. 

STANDAARD®WIJN

Standaard® is importeur/ leverancier van biologische, biodynamische en natuurwijn uit het Oosten van Europa. 

STANDAARD®ACTEUR

Jan-Willem is sinds 2014 werkzaam als acteur. Voornamelijk als camera-acteur voor films, TVseries en commercials. Zo nu en dan speelt en zingt ie mee in een toneel-, of muziektheaterproductie.

STANDAARD®PERS

Hier vind je nog wat persartikelen uit de begintijd van Standaad® 

STANDAARD®AGENT

Jan-Willem vertegenwoordigt en adviseert incidenteel collegaacteurs bij contractbesprekingen.